CALITATEA - ne defineste, ELEGANTA - va dezvaluie personalitatea, SIGURANTA - va da incredere
 
 
 
 

Culori pentru usile de interior

Usile de interior sunt mai mult decat un element util pentru amenajarea casei. De ani buni, alegerea dimensiunilor, culorii si modelului usilor de interior este foarte importanta pentru definirea stilului de amenajare al unei case.

Cititi mai multe despre usi de interior.

Una din cele mai frecvente dilemelegate de usile de de interior apare atunci cand trebuie sa ne hotaram asupra culorii acestora, in special atunci cand stilul casei nu este foarte clar sau este diferit de la o incapere la alta, iar paleta cromatica utilizata in decorare este foarte variata.

O sugestie ar fi sa neghidam dupa nunatele predominante in finisarea holului si a livingului, open space, practic, cu primele spatii care ne intampina cand trecem pragul casei. Asa ca vom alege usi care sa se asorteze cromatic cu nuantele folosite pentru decorarea incaperilor.

Putem alege usi de interior de orice culoare: albastre, verzi, bleu, galbene, negre. Cele mai des utilizate sunt cele in nunatele naturale ale lemnului sau cele albe. Trebuie sa tinem cont si de faptul ca usile de culoare inchisa adauga note severe in interiorul casei, in timp ce usile deschise la culoare maresc spatiul si sunt mai usor de asortat.

 

PERFECT CONS DEP Srl - Pitesti, Tel. 0784 - 225 235, 0784 - 225 245