CALITATEA - ne defineste, ELEGANTA - va dezvaluie personalitatea, SIGURANTA - va da incredere
 
 
 
 

Cum cumpar mobila din pal?

Cati dintre voi stiu ca durata de viata a mobilei din pal melaminat tine de densitatea placilor si nu de grosimea lor.

Cititi si despre mobila din pal.

Denumirea de pal este prescurtarea de la placa aglomerata din lemn, fiind formata din bucati mici de lemn, aceasta fiind formata din bucati mici de lemn, presate la cald, incleiate cu rasini sintetice. Pentru ca o placa formata in acest fel are o fateta cu un aspect fin ce poate fi colorata in nunate diferite, aceasta este imbracata in melamina.

Cu cat palul are o calitate mai buna cu atat melamina este mai rezistenta. Din acest motiv atunci cand cumparati un produs confectionat din PAL este indicat sa cereti detalii despre calitatea placilor, si densitatea acestora. Pe langa melamina la finisarea PAL-ului se utilizeaza un cant, ce reprezinta de fapt finisajul pentru marginea placii. De obicei acest cant are aceeasi culoare ca si PAL-ul si este realizata din folie de plastic sau de hartie.

ca mobila sa fie una de calitate e bine ca placile aglomerate din lemn melaminat sa aiba cateva calitati specifice. In primul rand mobila trebuie sa aiba o buna rezistenta la smulgerea suruburilor si la temperaturi ridicate ale vaselor fierbinti. Este bine ca placile sa aiba o buna rezistenta la patare, variatii de lumina sau zgarieturi superficiale.

recomandat ca atunci cand cumparati mobila din pal sa verificati sa nu aiba impuritati in filmul decorativ si daca stratul decorativ este desprins pe anumite locuri.

 

PERFECT CONS DEP Srl - Pitesti, Tel. 0784 - 225 235, 0784 - 225 245