CALITATEA - ne defineste, ELEGANTA - va dezvaluie personalitatea, SIGURANTA - va da incredere
 
 
 
 

Cum cumparam usi de interior?

Usile de interior au atat rol functional cat si estetic si tocmai de aceea ar trebui sa beneficieze de mai multa atentie. Mai jos gasiti o lista cu aspectele de care trebuie sa tineti cont atunci cand cumparati o usa de interior.

Pe langa rolul functional foarte important, de a delimita spatiul si de a oferi protectie fonica sau termica, usile indeplinesc si un aspect estetic. Atunci cand va amenajati locuinta este recomandat sa fiti atenti de la inceput la toate detaliile, pentru a avea un rezultat pe masura.

Cititi mai multe despre usi de interior.

Cand incepeti sa amenajati o locuinta hotarati-va asupra spatiilor pe care doriti sa le inchideti. Astfel veti putea sti cate usi aveti de achizitionat si va puteti planifica bugetul. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca usile trebuie sa fie in consonanta cu amenajarea interioara atat din punct de vedere al stilului cat si al materialului si al culorilor. Prin urmare, dupa ce stabiliti cum va arata locuinta puteti incepe cautarile pentru usile potrivite.

Nu uita sa masori golurile pentru a determina dimensiunile usilor de care aveti nevoie.

Urmatorul pas pe care trebuie sa il urmati este stabilirea materialului din care sunt facute usile. Acestea pot fi din lemn sau din sticla, in functie de necesitatile dumneavoastra , sau din ambele materiale. Gaditi-va cat de mult doriti sa izolati fonic si termic spatiul respectiv sau cat de multa lumina trebuie sa patrunda in incapere.

Pentru incaperile care nu sunt luminate natural este de preferat sa se aleaga o usa ce contine sticla, indiferent ca este opaca sau transparenta. In incaperi ca baia sau bucataria usile trebuie sa se inchida cat mai etans, pentru a evita patrunderea mirosului de mancare.

 

PERFECT CONS DEP Srl - Pitesti, Tel. 0784 - 225 235, 0784 - 225 245