CALITATEA - ne defineste, ELEGANTA - va dezvaluie personalitatea, SIGURANTA - va da incredere
 
 
 
 

Mobila de bucatarie la comanda Pitesti

Stim ca mobila de bucatarie este greu de ales si de aceea am facut o lista cu cinci sfaturi de baza pentru alegerea mobilei de bucatarie.

Cititi si despre Mobila pal .

In primul rand este indicat sa tineti cont de faptul ca bucataria, mobila si detaliile din bucatarie sunt esentiale pentru confortul locuintei. Bucataria ar trebui sa fie confortabila, luminoasa, practica si sa ofere posibilitatea de a va misca in voie.

Un prim criteriu in alegerea mobilei de bucatarie este tipul acesteia. Bucataria poate fi inchisa sau deschisa catre hol sau camera de zi. Al doilea criteriu la fel de important este dimensiunea bucatariei.

In functie de aceste doua detalii principale se alege mobila pentru bucatarie.

Super oferta mobila de bucatarie la comanda Pitesti

Atunci cand nu stiti spre ce material sa va orientati amintit-va ca cel mai bun material este acela care a fost tratat chimic. O alegere buna este mobila din pal sau aglomerat fiind rezistenta la umezeala si avand si un pret bun. Adaugati in bucatarie si piese din materiale precum otel, sticla, sau inox, pentru ca sunt ieftine, rezistente, usor de intretinut si moderne.

Detaliile fac intotdeauna diferenta, iar atunci cand vorbim despre mobila de bucatarie detaliile sunt: feroneria, corpurile de iluminat, obiectele expuse, insula de bucatarie, accesoriile, etc. Tehnologia de varf nu e doar un simplu moft, ci un detaliu util si practic ce transforma bucataria.

Culoarea este un detaliu esential. Rosu, portocaliu sau galben sunt culori calde, energizante. Albastru, violet sau verde sunt culori reci ce confera bucatariei un aer linistit. Atunci cand se aleg nuantele pentru mobila si pereti este indicat sa evaluati daca se potrivesc. Este recomandat ca amestecul cromatic sa fie unitar chiar si atunci cand mobilierul face parte din seturi diferite.

 

PERFECT CONS DEP Srl - Pitesti, Tel. 0784 - 225 235, 0784 - 225 245