CALITATEA - ne defineste, ELEGANTA - va dezvaluie personalitatea, SIGURANTA - va da incredere
 
 
 
 

Mobila pal Pitesti

Palul este unul dintre cele mai utilizate tipuri de materiale din care se face mobila moderna. Daca alegeti mobila din pal este bine sa va documentati cu privire la avantajele si dezavantajele acestui tip de material, precum si modul de intretinere al acestuia.

Cititi si despre Mobilier la comanda. Daca aveti nelamuriri in cumpararea mobilei din pal, accesati pagina Cum cumpar mobila pal? .

Palul este acronimul pentru placi aglomerate din lemn. Lemnul este tocat, presat si lipit cu rasini sintetice pentru a se obtine placile. Placile se usuca si se finiseaza cu melamina, lacuri sau furnir, dupa care sunt decupate si se monteaza din ele corpuri de mobilier. Straturile superioare se obtin din particule foarte mici pentru ca placa sa aiba o suprafata fina si rezistenta la zgarieturi.Pentru mai multe informatii accesati pagina Mobila pal

Super oferta mobila pal Pitesti

Palul este mai usor decat lemnul si costurile de prelucrare sunt mai mici. In timp, palul a ajuns sa inlocuiasca piesele de mobilier realizate din lemn masiv in conformitate cu tehnicile traditionale.

Mobila pal Pitesti

Una dintre cele mai intalnite dileme este alegerea intre mobila din pal si cea din MDF. Palul este mai accesibil decat MDF-ul dar este considerat mai putin rezistent decat acesta, pentru ca MDF-ul are o densitate mai mare. Palul este mai usor de prelucrat, are o greutate mai mica si preturi mai accesibile. Executia rapida a comenzilor si pretul sunt doua calitati principale ale palului, si in plus, se adauga cromatica vasta in care poate fi realizata mobila din pal. Mobila din pal realizata la comanda poate fi de orice fel, marime, dimensiune sau forma. Se recomanda ca mobilierul din pal sa fie ferit de umiditate, schimbari subite de temperatura si aburi. Mobila din pal se curata usor utilizand solutii din comert, concepute special pentru acest tip de material. Solutia pentru curatat suprafetele din pal poate fi aceeasi cu cea folosita la curatarea geamurilor. Mobila din pal este acoperita cu un strat de melamina ce trebuie degresat, melamina nefiind altceva decat o folie subtire din plastic.

 

PERFECT CONS DEP Srl - Pitesti, Tel. 0784 - 225 235, 0784 - 225 245