CALITATEA - ne defineste, ELEGANTA - va dezvaluie personalitatea, SIGURANTA - va da incredere
 
 
 
 
Mobila Bucatarie Pitesti

Stim ca mobila de bucatarie este greu de ales si de aceea am facut o lista cu cinci sfaturi de baza pentru alegerea mobiliei de bucatarie.

Mobila pal

Palul este unul dintre cele mai utilizate tipuri de materiale din care se face mobila moderna. Daca alegeti mobila din pal este bine sa va documentati cu privire la avantajele si dezavantajele acestui tip de material, precum si modul de intretinere al acestuia.

Mobilier la comanda

Putem alege mobilier la comanda pentru toate incaperile din casa: dormitor, living, dressing sau baie. Mobilierul la comanda are numeroase avantaje iar noi vi le vom prezenta mai jos pe cele mai importante.

Scari interioare

De obicei alegerea modelui unei scari interioare din lemn nu este o treaba usoara. In special cand membrii familiei au opinii diferite. Alegerea este cu atat mai grea atunci cand clientul si-a dat seama de necesitatea scarii interioare dupa ce a terminat finisajele interioare.

Usi interioare dublustratificate

In amenajarea locuintei sau in redecorarea acesteia veti ajunge cu siguranta si la urmatorul pas: usi de interior. Usile sunt extrem de importante atat practic cat si estetic si nu trebuie alese la intamplare. Sunt mai multe tipuri de usi de interior fiecare avand scopul si semnificatia ei.

 

PERFECT CONS DEP Srl - Pitesti, Tel. 0784 - 225 235, 0784 - 225 245