CALITATEA - ne defineste, ELEGANTA - va dezvaluie personalitatea, SIGURANTA - va da incredere
 
 
 
 

Scari interioare Pitesti super pret

De obicei alegerea modelului unei scari interioare din lemn nu este o treaba usoara. In special cand membrii familiei au opinii diferite. Alegerea este cu atat mai grea atunci cand clientul si-a dat seama de necesitatea scarii interioare dupa ce a terminat finisajele interioare.

Cititi si despre Usi interior dublustratificate .

De aceea ne-am gandit ca sfaturile si recomandarile noastre va vor fi de ajutor. Atunci cand alegeti un model de scara interioara trebuie sa va asigurati ca este cea mai eficienta solutie pentru necesitatea dumneavoastra.

Super oferta scari interioare Pitesti

Dimensiunile in care va trebui incadrata scara interioara sunt foarte importante. Aceste dimensiuni se adreseaza in special scarilor care trebuie sa se plieze pe o deschidere din planseu. Daca dispuneti de un spatiu generos va recomandam sa alegeti o scara eleganta, iar in cazul in care spatiul este limitat se recomanda o scara economica.

Cititi si despre tipuri de scari interioare si sfaturi scari interioare.

Modelul scarii interioare este foarte important. Scarile pot avea mai multe modele, pot fi amplasate pe structuri metalice, pot fi elicoidale, pot veni intr-o varietate de culori.

In ceea ce priveste culoarea se recomanda ca pentru spatiile inchise sa se aleaga culori deschise (alb, natur, stejar, cires, fag. Pentru spatiile cu o iluminare puternica sunt potrivite culorile mai inchise sau combinatiile de 2 clori in contrast. Culoarea scarii trebuie sa se asorteze cu pardoseala si cu obiectele de mobilier din apropiere.

Bugetul alocat scarii interioare este un detaliu important la care multe persoane se gandesc abia in faza de realizare. Indiferent de alegerile pe care le faceti un pret final mare nu garanteaza satisfactia.

 

PERFECT CONS DEP Srl - Pitesti, Tel. 0784 - 225 235, 0784 - 225 245