CALITATEA - ne defineste, ELEGANTA - va dezvaluie personalitatea, SIGURANTA - va da incredere
 
 
 
 

Usi de interior sfaturi

Stilul usilor de interior conteaza foarte mult in designul locuintei si specialistii combina mai multe stiluri, pentru a obtine un rezultat eclectic. Trebuie sa pastram elemente comune, in asa fel incat sa existe continuitate, o anumita linie pentru intreaga casa, in plus cand comandam usi putem hotari unde se vor monta balamalele si manerul, stabilind daca usa se va deschide spre interiorul unei incaperi si cu ce mana.

Cititi mai multe despre usi de interior.

Marimea si stilul usii trebuie sa se coreleze cu suprafata camerei. Usile de dimensiuni mari, masive, cu numeroase elemente decorative, va diminua spatiul.

Usile cu geam , chiar daca au geamul opac sporesc luminozitatea caminului.

In mod ideal o usa nu trebuie sa se deschida catre hol ci spre interiorul unei incaperi.

Sunt nenumarate stiluri si tipuri de usi, dar inainte sa alegem un anumit design, specialistii ne sfatuiesc sa fim practici: care este spatiul disponibil si de ce avem nevoie? In timp ce unele locuinte au suprafete generoase si decor sofisticat altele beneficiaza de un spatiu mai mic, iar usile trebuie sa fie alese in consecinta.

Usile culisante se folosesc in general la dulapuri si la dressinguri. Marele avantaj este ca nu ocupa spatiu la deschidere.

Usile glisante in perete sunt populare datorita economisirii de spatiu, dar se adreseaza clientilor cu un buget generos.

Cele mai multe locuinte ridicate inaintea comunismului aveau usi frantuzesti. Acestea au panouri de sticla si optiunile sunt nelimitate.

 

PERFECT CONS DEP Srl - Pitesti, Tel. 0784 - 225 235, 0784 - 225 245