CALITATEA - ne defineste, ELEGANTA - va dezvaluie personalitatea, SIGURANTA - va da incredere
 
 
 
 

Tipuri de scari interioare

O scara interioara perfect construita si cu un design inovator va avea tot timpul un impact pozitiv asupra cladirii si va defini stilul amenajarii generale.

Cititi si despre Scari interioare

Modelele de scari interioare sunt variate si adaptate stilurilor arhitecturale. Atunci cand hotarato sa construiti o scara interioara trebuie sa tineti cont de sfaturile de constructii specializata pe acest domeniu.

Atunci cand alegeti materialul trebuie sa tineti cont de doua aspecte: sa fie de calitate si sa fie versatil, dar si sa fie in ton cu restul locuintei pentru a o pune in valoare si a o personaliza.

Un alt element important in constructia unei scari este mana curenta: are atat rol decorativ cat si de protectie pentru cei care urca pe scara.

Pentru a stii ce tip de scara se potriveste unei anumite locuinte., v-am pregatit mai jos o lista cu cele mai generale modele de scari:

Scara interioara dreapta este cel mai raspandit si se realizeaza intr-o linie dreapta cu sau fara coloane intre pasi. Este potrivita spatiilor foarte inguste dar si celor generoase. Pentru a crea un look minimalist se pot utiliza elemente din otel sau sticla.

Scarile spiralate sunt ideale pentru spatiile reduse, econimisind spatiu prin optimizarea unui colt. Ofera un design elegant si solutii practice pentru locuinta dumneavoastra.

Scara curbata poate fi o varianta eleganta pentru casa. Are un aspect regal datorita formei inedite si curbei din jurul axului central.

 

PERFECT CONS DEP Srl - Pitesti, Tel. 0784 - 225 235, 0784 - 225 245