CALITATEA - ne defineste, ELEGANTA - va dezvaluie personalitatea, SIGURANTA - va da incredere
 
 
 
 

Usi de interior dublustratificate Pitesti

In amenajarea locuintei sau in redecorarea acesteia veti ajunge cu siguranta si la urmatorul pas: usi de interior. Usile sunt extrem de importante atat practic cat si estetic si nu trebuie alese la intamplare. Sunt mai multe tipuri de usi de interior fiecare avand scopul si semnificatia ei.

Cititi si despre Mobila bucatarie la comanda

Cele mai utilizate usi de interior sunt cele din lemn, dublustratificate. Acestea se potrivesc cel mai bine la intrarea in camere. Daca aveti o camera pe care o folositi pe post de birou, sau va desfasurati activitatea in living, usa respectiva nu trebuie sa aiba geamuri, pentru ca miscarea din exterior sa nu va distraga atentia. De asemenea este indicat ca usa sa fie cat mai groasa cu putinta pentru a nu fi deranjat de zgomotele din exterior.

Usi de interior dublustratificate Pitesti

La fel de important este sa aveti geamuri termopan in aceasta incapere, dar asta este o alta discutie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile Culori usi de interior, cum cumpar usi de interior si sfaturi usi de interior.

La dormitoare se potrivesc usi interioare dublustratificate cu geamuri mici sau sablate pentru a nu permite vizibilitatea. Prin aceste geamuri se poate distinge daca sunt oameni de partea cealalta a usii, dar nu puteti vedea exact exteriorul sau interiorul.

Alegeti un design modern pentru usi, dar nu exagerati. Moda are tendinta sa se schimbe, dar usile dumneavoastra trebuie folosite pentru mai mult timp.

Alegeti finisajul usilor in functie de pardoseala si mobilier. Nu va ganditi la ferestre atunci cand alegeti usile pentru interior deoarece acestea au o relevanta nesemnificativa fiind acoperite cu perdele si draperii.

Va recomandam sa alegeti finisaje de calitate si materiale rezistente in timp si usor de intretinut.

 

PERFECT CONS DEP Srl - Pitesti, Tel. 0784 - 225 235, 0784 - 225 245